VIBK-comeback i målet

Vimmerby IBK har löst målvaktskrisen. Det blir ett välkänt namn som ställer sig mellan stolparna. - Jag känner ett ansvar för klubben. Hade någon annan klubb frågat hade jag inte ställt upp, säger comebackande Patrik "Bobby" Karlsson.

Innebandy2011-08-09 06:43

Sedan det stod klart att de senaste säsongernas målvakter, Filip Bergman (flyttar till Linköping) och Alexander Alexandersson (slutar/uppehåll), inte kommer att spela för VIBK kommande säsong har klubben sökt med ljus och lykta efter en ny målvakt.
- Ingen av de andra målvakterna gick att lösa just nu. Den här lösningen känns ändå bra, "Bobby" är rutinerad. Får han bara komma igång och spela lite matcher så kommer det att bli bra, säger tränaren Mathias Westerling Jansson.
Varför väljer du att göra comeback igen?
- Det är ett ansvar jag har. Och det är klart att det ska bli lite kul, annars hade jag inte ställt upp. Det jag har lovat är att träna en gång i veckan, sen får vi se om det blir mer. Men tiden räcker inte till för någon större satsning, säger 30-åringen.
Patrik Karlsson gör sitt första pass med laget på onsdag, men redan på måndagskvällen gjorde laget sitt första innepass.
Första träningsmatchen spelas den 18 augusti borta mot Sävsjö.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!