VIBK förlorade hemmapremiären

VIBK hade hemmapremiären mot topptippade Partille. Hemmalaget stod upp bra, men efter en avslutning sönderryckt av utvisningar kunde gästerna avgöra matchen och vann med 4-1 (0-2, 1-0, 0-2). - Vi är klart bättre än senaste matchen. Jag tycker vi står upp bra, säger tränaren Michael Elmér.

Innebandy2007-10-01 06:32

VIBK hade ingen lätt uppgift i hemmapremiären. Partille tippas bli ett topplag, och Vimmerby ett bottenlag.
Det syntes.
I första perioden var Göteborgslaget klart bättre och de spelade stundtals ut Vimmerby som bjöd på mycket billiga chanser, Patrik Karlsson i målet var den största anledningen till att Partille bara ledde med två mål efter den första perioden. Skotten vanns av Partille med hela 13-5.
- "Bobby" gör några riktigt viktiga räddningar. Vi slarvar lite för mycket, konstaterade Michael Elmér.

Ryckte upp sig
I andra perioden inledde VIBK fortsatt nervöst, men spelade upp sig och Peter Hirschman ihop med Rickard Petersson skapade många farligheter.
- Vi har en svag andra period där vi mest byter chanser med varandra och jag tror det passade Vimmerby bäst, säger Partilles tränare Robert Bodén.