VIBK rasade helt i tredje perioden

Vimmerby IBK åkte till Jönköping som tabelltvåa och med ett enormt självförtroende efter tre raka segrar. Hem åkte de med sänkta huvuden och deppiga miner. VIBK rasade helt i sista perioden - och förlorade med 17-6 mot Hovslätts IK. - Det är skönt att vi har klarat av alla misstag för det här året och nästa år i en och samma match i alla fall, sade VIBK-tränaren Jonas Friberg.

Innebandy2014-10-20 06:18

Vimmerby IBK:s kalasstart har imponerat på alla. Inför gårdagens bortamatch mot Hovslätts IK stoltserade VIBK med full pott och en andraplats i tabellen. Men mot Hovslätts IK kom baksmällan. Och den kom ordentligt. Jönköpingslaget tillintetgjorde Vimmerby totalt - och vann med hela 17-6 (3-2, 5-2, 9-2).
- Det är bedrövligt. Vi är inte med över huvud taget. Fötterna är inte med, huvudena är inte med, ingenting är med och det går inte att snacka bort det här på något sätt, suckade VIBK:s tränare Jonas Friberg besviket.
Är det en reaktion på er finfina inledning?
- Nä, det tror jag inte heller. Vi var bara inte med i den här matchen, mer än så kan jag inte säga. Jag har ingen analys att ge just nu, säger Friberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!