VIBK spänner musklerna igen

Vimmerby IBK fortsätter att förstärka truppen. I går blev det klart att Jonatan Carlsson återupptar innebandykarriären. Dessutom förhandlar man med jättetalangen Anton Isaksson. - En drömsituation, båda två är så klart spelare för en startfemma, säger spelande tränaren Jonas Friberg.

Innebandy2015-08-08 11:00


Vimmerby IBK kan räkna in en finfin comeback inför den kommande division två-säsongen. Jonatan Carlsson slutade spela innebandy för tre år sedan för att i stället flytta till Jönköping och satsa på fotbollen. Nu gör han det omvända och flyttar hem igen. I går kritade Jonatan, som behärskar många positioner men trivs bäst som back eller center, på ett tvåårskontrakt.
- Suget efter innebandy har kommit tillbaka, så det här ska bli riktigt kul. Dessutom ser vi ut att få ett kanonlag. Hoppas att vi kan öka intresset för innebandy i stan igen, säger Jonatan.

Isaksson förhandlar
Vimmerby IBK har dock mer på gång. Klubben sitter nämligen i förhandling med VIBK-fostrade 19-åringen Anton Isaksson. Anton, som också är på väg att flytta hem till Vimmerby, tillhörde den gångna säsongen SM-finalisten Linköpings IBK:s organisation. Med Linköping IBK Ungdom gjorde han 28 poäng på 20 matcher i division 1 den gångna säsongen och i Juniorallsvenskan blev det 20 poäng på sju matcher.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!