VIBK tar julledigt som serieledare

Vimmerby IBK hade inga som helst problem med att besegra Moheda på bortaplan (9-5). Redan efter halva matchen ledde VIBK med 7-0 och nu tar laget julledigt som serieledare i division tre efter att Craftstaden förlorat mot Gnosjö. - Det blev jackpot, konstaterade tränaren Johan Astbrant.

Martin Jagbrant och Jimmy Johansson svarade för fem poäng var när VIBK vann med 9-5 borta mot Moheda.

Innebandy2009-12-20 23:01

Efter en lite trög start kom Vimmerby igång ordentligt mot Moheda. Det första målet kom efter tio minuter och 31 sekunder och dryga sex minuter senare hade VIBK gjort ett matchavgörande ryck fram till 4-0. Detta efter framför allt fint samarbete mellan Mariannelunds-duon Jimmy Johansson och Martin Jagbrant, som tillsammans tillverkade tre av målen.

Tappade efter 7-0
Bortalaget fortsatte i samma stil i inledningen av den andra perioden och gick snabbt fram till 7-0. Detta efter bland annat dubbla mål av Johansson/Jagbrants kedjekamrat Rickard Petersson. Matchen var givetvis avgjord redan då.
- Vi spelade som vi ska göra och rullade ut dem. Moheda hängde inte med alls, säger Johan Astbrant.