Vimmerby B föll mot Malmbäck på bortaplan

Vimmerby B fick se sig besegrat i mötet med Malmbäck på bortaplan i första matchen i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy, med 7-9 (1-1, 4-3, 2-5).

Malmbäcks IF vann mot Vimmerby IBK B

Innebandy2022-10-07 21:41

Första perioden var jämn. Vimmerby B inledde bäst och tog ledningen genom Albin Myren efter 6.22, men Malmbäck kvitterade genom Hampus Erledal efter 13.18. Vimmerby B var starkast i andra perioden. Laget vann perioden med 3-4 och ställningen efter två perioder var 4-5.

Malmbäck hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.28 genom Isak Malmqvist, och gick upp till 8-5 innan Vimmerby B kom tillbaka och reducerade till 8-7.

Innan matchen var över hade Malmbäck gjort 9-7.

Noterbart är att Malmbäcks Jakob Malmqvist gjorde fyra mål och Isak Malmqvist gjorde ett mål och totalt tre poäng. Dessutom att Vimmerby B:s Samuel Gustavsson stod för tre poäng, varav två mål.

Malmbäck vann senast lagen möttes, 2017, med 9-6 i Malmbäcks Sporthall.

I nästa omgång har Vimmerby B Nässjö B hemma i Vimmerby Idrottshall, lördag 15 oktober 15.30.