Vimmerby B utan poäng efter förlust mot Värnamo

Efter två perioder var matchen i division 3 Småland norra herr i innebandy mellan hemmalaget Vimmerby B och gästande Värnamo helt jämn.

Vimmerby IBK B förlorade mot Värnamo IK

Innebandy2023-11-12 15:06

I tredje var det dock Värnamo som var det starkare laget och vann matchen med 12-10 (5-4, 2-3, 5-3).

Värnamo var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-5.

I andra perioden var det i stället Vimmerby B som hade greppet. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 7-7.

Värnamo hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.23 genom Lucas Bergenholtz, och gick upp till 8-9 innan Vimmerby B kom tillbaka och reducerade till 10-9.

Innan matchen var över hade Värnamo gjort 10-12.

Martin Ingvarsson gjorde ett mål för Värnamo och spelade dessutom fram till tre mål, Gabriel Johansson gjorde tre mål för, Oscar Emanuelsson stod för tre poäng, varav två mål, William Strandberg gjorde ett mål och två assist och Lucas Bergenholtz gjorde två mål och ett assist. Adrian Brorsson gjorde tre mål och totalt fyra poäng för Vimmerby B, Samuel Gustavsson gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål och Jonas Friberg gjorde två mål och totalt tre poäng.

Vimmerby B har åtta poäng och Värnamo har sex poäng efter fem omgångar.

Nästa motstånd för Vimmerby B är Ariel. Lagen möts söndag 19 november 17.00 i Kristdala Sporthall.