Vimmerby B utklassade Nässjö B på hemmaplan

Vimmerby B dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Nässjö B i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy med hela 10-3 (3-1, 2-1, 5-1).

Innebandy2021-10-23 19:03

Det var andra raka för Vimmerby B, efter 12-2-segern mot HM IS B i premiären.

Nässjö B tog ledningen efter 9.22, genom Liam Sjödahl framspelad av Gustav Lagerqvist.

Vimmerby B kvitterade till 1-1 efter 10.09, genom Hugo Samuelsson på pass av Kevin Rosén.

Vimmerby B tog också ledningen efter 17.31, genom Viktor Nilsson framspelad av Kevin Rosén.

Vimmerby B ökade också ledningen till 3-1 efter 19.22, på nytt genom Hugo Samuelsson.

Nässjö B reducerade dock till 3-2 genom Alexander Johansson tidigt i andra perioden och gav visst liv till matchen igen.

Vimmerby B gjorde dock två mål och gick från 3-2 till 5-2. Nässjö B gjorde 5-3 genom Alexander Johansson tidigt i tredje perioden och gav visst liv till matchen igen.

På bara 14.43 gjorde Vimmerby B fem raka mål när laget gick från 5-3 till 10-3. Vimmerby B tog därmed en klar seger.

Snackisen var att Vimmerby B:s Viktor Nilsson stod för fyra poäng, varav två mål och Hugo Samuelsson gjorde tre mål.

Nästa motstånd för Vimmerby B är Westervik B. Lagen möts lördag 30 oktober 16.30 i Vimmerby Idrottshall.