Vimmerby vann hemma mot Bankeryd i division 2 Småland norra dam i innebandy.

Vimmerby IBK vann mot Bankeryds Skid o MK

Innebandy2023-11-11 16:06

Matchen på lördagen slutade 7-4 (2-2, 2-1, 3-1).

Vimmerby startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.09 slog Stella Milton till på pass av Isabella Levin.

Vimmerby ökade ledningen till 2-0 snabbt. Efter 4.14 nätade Emma Sjökvist framspelad av Nelly Widéen.

Efter 13.41 i första perioden slog Wilma Fritz till, och reducerade åt Bankeryd.

Bankeryd kvitterade till 2-2 efter 19.13, när Malin Åkeson slog till framspelad av Emma Blansch.

Bankeryd tog också ledningen efter 20.48, när Tilde Käll hittade rätt på pass av Emma Blansch.

I andra perioden var det Vimmerby som var starkast. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-3.

Vimmerby hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.07 genom Emma Sjökvist, och gick upp till 6-3 innan Bankeryd svarade.

Slutresultatet blev 7-4 i Vimmerbys favör.

Vimmerbys Sofia Söderlund hade tre assists.

Vimmerby har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Bankeryd har tre poäng efter fem matcher.

Vimmerby tar sig an Nässjö IBF i nästa match borta söndag 19 november 13.30.