Vimmerby IBK B föll i division 3

VIBK B fick en tung start på bortamatchen mot IF Ariel. Sedan kom de aldrig igen. Motståndarna hade ledningen hela matchen igenom och vann till slut med 16-9 (6-2, 4-3, 6-4).

VIBK:s Elliot Kronstrand blev fyramålsskytt mot IF Ariel.

Innebandy2019-10-27 15:05

Matchen mellan IF Ariel och VIBK B i division 3 var ett riktigt bottenmöte. Vimmerby låg inför mötet näst sist på tre poäng och Ariel sist med noll poäng.

Det blev Ariel som drog längsta stråt. Efter att de spräckte målnollan i femte minuten öste Kristdalalaget in mål.

Vimmerby IBK kom in i matchen i sista perioden, när de tätade till matchen till 11-9. Sedan började hemmalaget näta igen och kunde till slut vinna med 16-9.

Detta innebär att VIBK B tar över sistaplatsen i division 3, eftersom Ariel går om på bättre målskillnad.

Målskyttar VIBK B: Elliot Kronstrand 4, Oskar Snickars 2, Samuel Gustavsson 2, Sebastian Elmér.