Vimmerby utklassade Skillingaryd på hemmaplan

Vimmerby dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Skillingaryd i division 2 Småland norra dam i innebandy med hela 17-3 (3-1, 8-1, 6-1).

Vimmerby IBK vann mot Skillingaryds IK

Innebandy2023-12-16 16:17

Vimmerby hade övertaget i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 4.07 genom Emmy Karlsson, och gick upp till 2-0 innan Skillingaryd svarade.

Innan perioden var över hade Vimmerby ryckt åt sig ledningen med 3-1. Vimmerby hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.09 genom Wilma Nilsson, och gick upp till 8-1 innan Skillingaryd svarade.

Till slut blev det 12-2 till Vimmerby. Vimmerby vann också tredje perioden 6-1 och matchen med hela 17-3.

Vimmerbys Emma Sjökvist stod för fyra mål och ett assist, Wilma Edgren gjorde tre mål och spelade dessutom fram till ett mål, Sofia Söderlund hade tre assists, Emmy Karlsson gjorde ett mål och två målgivande passningar, Tess Fridh gjorde tre mål, Nelly Widéen gjorde ett mål och två målgivande passningar och Malin Lenegård gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Vimmerby har tre segrar och två förluster och 32-15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Skillingaryd har fem förluster och 12-52 i målskillnad.

Det här betyder att Vimmerby ligger på fjärde plats i tabellen, och Skillingaryd är på tionde och sista plats.

Vimmerby tar sig an Westervik i nästa match hemma fredag 19 januari 19.30.