Vimmerby vann borta mot Tranås i division 2 Småland norra dam i innebandy.

IBF Tranås förlorade mot Vimmerby IBK

Innebandy2024-01-26 21:28

Matchen på fredagen slutade 3-6 (1-2, 1-2, 1-2).

Vimmerby startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Nelly Widéen och Minea Snickars innan Tranås svarade och gjorde 2-1 genom Emilia Ström. Efter 1.02 i andra perioden gjorde Vimmerby 1-3, på nytt genom Nelly Widéen.

Tranås reducerade dock till 2-3 genom Ida Andersson efter 8.57 av perioden.

Vimmerby utökade ledningen igen genom Tess Fridh efter 16.38. Efter 3.52 i tredje perioden ökade Vimmerby på till 2-5, återigen genom Tess Fridh.

Amanda Ingemarsson reducerade dock för Tranås med bara två minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Vimmerby kunde dock avgöra till 3-6 med 18 sekunder kvar av matchen genom Emma Sjökvist.

Det här betyder att Tranås är kvar på tredje plats, och Vimmerby stannar på femte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Vimmerby Husqvarna B hemma i Vimmerby Idrottshall, lördag 3 februari 14.00.