Vimmerbykillen uttagen till landslaget

17-årige Vilgot Kronstrand har haft mycket framgång med sin innebandy de senaste åren. Och han verkar inte slå av på takten. Vimmerbykillen, som numer representerar Hovslätts IK, har blivit uttagen till Finnkampen med svenska U19-landslaget.

Vilgot Kronstrand är återigen uttagen till en samling med U19-landslaget, under ledning av förbundskapten Jonatan Brolin.

Vilgot Kronstrand är återigen uttagen till en samling med U19-landslaget, under ledning av förbundskapten Jonatan Brolin.

Foto: Magnus Strömsten/Bildbyrån

Innebandy2024-08-23 10:38

Finnkampen spelas 6-7 september i IFU Arena, Uppsala. Utöver två matcher mot vårt grannland kommer samlingen innehålla flertalet träningar för den 22 man stora truppen som förbundskapten Jonatan Brolin valt ut.

På Svensk Innebandys hemsida uttalar sig Brolin om arbetet bakom uttagningen.

– I vanlig ordning har våra scouter gjort ett gott jobb och vi tycker att vi kunnat bedöma spelare runt om i Sverige på ett trovärdigt sätt. Truppen vi nu ser framför oss är starka i sitt individuella duellspel, tar maxlöpningar och är duktiga på att vända spelet snabbt när vi vinner boll, säger han bland annat.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!