Virserum tappade matchen i tredje perioden mot Westervik B

Det var länge en jämn match för Virserum borta mot Westervik B.

Westervik IBK B vann mot Virserums SGF

Innebandy2023-12-16 15:38

Men i tredje perioden avgjorde Westervik B och vann matchen i division 4 Småland nordöstra herr i innebandy med 7-6 (2-4, 3-1, 2-1).

Oscar Bastman slog till med bara 17 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 7-6-mål.

Virserum var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

I andra perioden var det i stället Westervik B som hade greppet. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 5-5.

Efter 2.02 i tredje perioden gjorde Westervik B 6-5 genom Isak Lettman.

Med 2.11 kvar att spela av matchen kunde Måns Carlsson kvittera till 6-6 för Virserum.

Westervik B kunde dock avgöra till 7-6 med 17 sekunder kvar av matchen genom Oscar Bastman.

Olle Engström gjorde två mål för Westervik B och spelade dessutom fram till ett mål och Niklas Strömsten hade tre assists.

Westervik B har fyra segrar och en förlust och 29-32 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Virserum har en vinst och fyra förluster och 26-41 i målskillnad. Förlusten var Virserums andra uddamålsförlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Westervik B på femte plats och Virserum på åttonde plats.

Virserum tar sig an Svala i nästa match borta fredag 12 januari 19.00.