Westerviks IBK vill uppåt

Konkurrensen i Westerviks IBK spetsas till allt mer. I går presenterades en back, Magnus Larsson från Antvarden, och en nygammal forward, Jonas Friberg. - Vi vill uppåt, var Michael Elmérs budskap på nyförvärvspresentationen.

Innebandy2010-06-04 06:32

Det var folktätt på Tjustbygdens Sparbank i går. Anledningen stavas inte kraftiga räntesänkningar, utan spelarpresentation i Westerviks IBK. En tapper skara innebandyfans möttes upp av flera tongivande WIBK-spelare - och bland dem fanns två nyförvärv, Magnus Larsson och Jonas Friberg. Den sistnämnde får dock betraktas som ett "halvt" nyförvärv efter inhoppet i de fem sista matcherna förra säsongen.
- Det blir ett helt år för honom den här gången, sa Elmér om Friberg, som redan dragit igång försäsongsträning tillsammans med övriga i laget.
Nio poäng på fem matcher blev det för Jonas Friberg förra säsongen efter ett par imponerande insatser i kvalet. Det här året hoppas han ska gå - om möjligt - ännu bättre, också för laget.
- Vi ska vara där uppe och kriga, så bra lag har vi, säger 33-åringen.
Var det självklart att skriva på för ett år till?
- Nej, det var det inte. Men suget väcktes mer och mer, säger Jonas Friberg och medger att säsongsavslutningen i våras gav mersmak.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!