208 utvisningsminuter när Björklöven vann

Det hockeyallsvenska toppmötet mellan tvåan Bik Karlskoga och trean Björklöven i Nobelhallen fick en grinig avslutning sedan ett storbråk uppstått på isen i slutminuten av den tredje perioden och ställningen 3–3.

Björklövens kunde jubla efter en straffseger i ett grinigt toppmöte med Karlskoga. Arkivbild.

Ishockey2021-02-03 22:07

Flera matchstraff delades ut och efter en mållös förlängning, där det var fortsatt irriterat, vann Björklöven med 4–3 efter ett avgörande straffmål från Pontus Andreasson.

Antalet utvisningsminuter i matchen skrevs till 208, 142 minuter för hemmalaget Karlskoga (varav fem matchstraff) och 66 för bortalaget Björklöven (två matchstraff), enligt Svenska ishockeyförbundets statistik.

Serieledande Timrå fortsätter toppa tabellen i överlägsen stil efter en 4–2-seger borta mot nästjumbon Väsby. Timrå leder på 91 poäng, före Karlskoga på 75 och Björklöven på 64.