"All press är på VH"

Förlust med 5-1 borta mot Helsingborg var långt ifrån den start Mörrum-tränaren Jens Svensson ville ha på Hockeyettan-säsongen. I kväll väntar Vimmerby Hockey hemma i Jössarinken. - Vimmerby har allt att förlora, menar han.

Ishockey2015-09-21 18:41


Inför den här säsongen är Mörrum kraftigt nederlagstippat av en stor del av den så kallade expertisen. Begripligt på flera sätt, inte minst med tanke på fjolårets prestation samt en mängd tunga spelartapp inför den här säsongen. Men laget har även fått in en handfull spännande nyförvärv. Dock lovar lördagens premiär, förlust med 5-1 mot förhandstippade bottenkollegan Helsingborg, inte särskilt gott.
- Jag vet inte om det handlade om premiärmatch och nervositet, eller vad det var? Det lag jag såg då var inte detsamma som har lirat de övriga matcherna på försäsongen, säger Mörrums tränare Jens Svensson.

I Vimmerby återkommer Andreas Rundgren efter hjärnskakning och sjukdom.
- Vi har inte satt formationerna ännu. Frågetecken dock för Emil Wahlberg, som fick ett hårt skott på handen i matchen mot KRIF. Därför avvaktar vi in i det sista, säger VH-tränaren Daniel Eriksson.
Läs hela artikeln i tisdagstidningen

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!