Andra raka förlusten - VH har svårt att tända till

Säsongens första träningsmatch på hemmais, då kom Vimmerby Hockey andra raka 1-0-förlust (Skövde förra helgen). Gästande Lindlövens seger i eftermiddagens mediokra match var inte alls orättvis. Laget vann skotten stort (36-23) och framför allt i den andra perioden var gästerna klart bättre.

Ishockey2015-08-29 16:00

Nu alltså mer än sex raka perioder utan mål framåt för Vimmerby. Spelet fram till offensiv blå ser stundtals hyfsat ut och chanser saknades inte i eftermiddags, men frågan är vem som ska hänga kassarna i vinter?

Vimmerbys mål vaktades av Linus Lundin och han gjorde det riktigt bra. Plus också till Matthias Sundberg, Hampus Forsling och Filip Bergmark.

- Våra tredjeperioder har varit bra i alla träningsmatcherna, men vi måste vara mer på tå från början, sa Bergmark efter matchen.