Anton Carlsson förlänger med VH

Forwarden och egna produkten Anton Carlsson (-96) är näste man ut i Vimmerby Hockeys lagbygge för 17/18. Nyligen signerade han ett avtal för en säsong framåt.

Foto:

Ishockey2017-03-20 10:59

– Det känns självklart bra att vara kvar. Vi har nyligen avslutat säsongen som var med en go känsla, och nu vill man bara att det ska dra igång igen, säger Anton Carlsson i ett pressmeddelande från Vimmerby Hockey.

Anton Carlsson kommer från sin första hela säsong som seniorspelare, där han tagit snabba kliv i sin utveckling, och varit jobbig att möta i sin roll som energispelare.
– Jag tycker att jag tagit flera steg. Jag var lite osäker på var jag stod inför säsongen, men jag har haft en tydlig roll som jag trivs med och då har det rullat på i takt med lagets framgångar, säger han. Han ser fram emot nästa säsong.

– Det känns som att vi har brutit lite ny mark och vet vad som gäller. Det är något att bygga vidare på, och jag tycker att vi har goda möjligheter att höja oss ett eller par snäpp till. För egen del hoppas jag utveckla fler dimensioner i spelet och bli mer produktiv i offensiven, säger Anton Carlsson

Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt säger så här om Carlssons påskrift.
– Anton är en spelare som tagit steg för steg i utvecklingen den här säsongen. Han tar sin hockey på allvar och vi tror att det finns mer utveckling i honom på sikt. En bra pusselbit, säger Daniel Stolt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!