Betyg: De var bäst i Vimmerby

Efter den jobbiga premiärförlusten hemma mot Tranås, har nu Vimmerby hittat tillbaka till segertåget igen. Mot Grums blev det vinst med 3–0. De här tyckte vi var bäst i matchen.

Christian Blomqvist låg bakom Vimmerbys båda första mål i segern mot Grums.

Christian Blomqvist låg bakom Vimmerbys båda första mål i segern mot Grums.

Foto: Torbjörn Allvin

Ishockey2019-01-05 07:15

1. Sebastian Kauppila, back:

VH-tränarna formligen öste beröm över det finske nyförvärvet. Och det är bara att hålla med. Backen rör sig så bra över isen, går in rejält i närkamperna, täcker skott och ja... gör nästan allt rätt där ute på isen. Har en följsamhet i sina aktioner som imponerar. En riktigt stark lagspelare. Bra scoutat av VH-ledningen.

2. Tomas Rydén, målvakt:

Är förstås given på den här listan. Speciellt att hålla nollan två matcher i rad. Det är precis vad Tomas Rydén gjort nu och det bekräftar återigen vilket målvaktspar Vimmerby Hockey har den här säsongen. Jonatan Stålberg hade bäst räddningsprocent av alla i grundserien och nu det här. VH har bara tre insläppta i Allettan så här långt – på tre matcher. Hög klass.

3. Christian Blomqvist, forward:

Svårt att ta ut "tredjespelaren", efter en jämn laginsats. Valet föll ändå på Blomqvist tack vare att det var han som påpassligt spräckte målnollan och även assisterade fram Oliver Kempainen till 2–0. Känns som att Christian Blomqvist bara kommer bli bättre och bättre och bli den där snipern som avgör matcher. Har matchvinnar-potentialen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!