Betyg: De var bäst när VH krossade Tranås

Snabb hockey och bra effektivitet. Då var Vimmerby klart bättre än gästande Tranås och säsongens tredje träningsmatch slutade med säsongens tredje seger. Vi har tagit ut de tre bästa VH-spelarna från segern.

VH mötte Tranås hemma på fredagskvällen.

VH mötte Tranås hemma på fredagskvällen.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2020-08-28 21:18

5-1 blev slutresultatet när Vimmerby tog emot Tranås AIF i Vimmerby Ishall. Målen gjordes av Jonas Nyman (2 stycken), Oskar Carlsson, Mathias Wigley och Martin Holmstrand. Här nedan är de tre som vi tyckte var bäst i fredagens träningsmatch mot Tranås. 

Tre stjärnor: Jonas Nyman

Två mål idag. Fyra sammanlagt efter tre träningsmatcher. Det är omöjligt att blunda för nyförvärvets fina facit. Jonas Nyman har direkt kommit in och bidragit med kliniska avslut, bra skridskoåkning och fin speluppfattning. 

Två stjärnor: Mathias Wigley

Satte matchens första mål på egen hand, och var inblandad i flera andra. Som vanligt viktig med sitt hårda slit och bra ledaregenskaper. Dessutom mycket bra i powerplay. Mathias Wigley har alltid varit en slitstark kämpe, som gör jobbet i defensiven. Men han har även utvecklat anfallsspelet, och det visade han mot Tranås. Skapar många lägen, både åt sig själv och lagkamraterna. 

En stjärna: Martin Holmstrand

Den 17-årige Vimmerbykillen (född 02) har fått chansen på försäsongen, och har tagit den. Mot Tranås gjorde han en bra arbetsinsats och visade fina egenskaper. Dessutom fick han göra sitt första A-lagsmål i den svartgula tröjan. Framtida måltjuv? Varför inte. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!