Betyg: De var bäst när VH tog sjunde raka

Vimmerby Hockey avgjorde matchen mot Mörrum redan i den första perioden och vann sin sjunde raka match. Här är spelarna vi tyckte var bäst för VH i 6–0-segern.

Vimmerby Hockey vann sin sjunde raka match.

Vimmerby Hockey vann sin sjunde raka match.

Foto: Jonatan Häggström Wedding

Ishockey2020-01-15 21:14

3 stjärnor: Mathias Wigley

Det känns som att Wigley aldrig gör en dålig match. Mot Mörrum var han pigg, alert och "jobbig" som vanligt. I första perioden satte han två mål och var även, som alltid, starkt bidragande i defensiven under hela matchen, speciellt i boxplay. Jobbade stenhårt och vann pucken högt upp flera gånger. Gjorde även en assist. Känns som att han utvecklat sitt offensiva spel nu också och det var precis det som behövdes.

2 stjärnor: Herman Johansson

20-åringen går från klarhet till klarhet och gjorde återigen en stark match. Backen var stabil bakåt och imponerade framåt med sitt kloka passningsspel. Vågar följa med upp och är inte rädd för att ta avslut. Smällde in ett stenhårt skott i nättaket, vilket var hans första mål i vårserien.

1 stjärna: Roman Semjonovs

Poängkungen fick återigen göra mål och var väldigt bra i spelet. Var ständigt spelbar och när han väl fick pucken såg han till att göra något bra av den varje gång. Bjöd som vanligt på flera delikatesser under matchen. 

Mathias Wigley var en av VH:s bästa spelare i vinsten.
Mathias Wigley var en av VH:s bästa spelare i vinsten.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!