De VH-spelarna var bäst i kvalrysaren

Nej, det gick inte den här gången heller. Vimmerby Hockey föll återigen i en helt avgörande match till kvalserien. Här är spelarna som var bäst i 4–3-förlusten i match fem borta mot Nybro.

Vimmerby Hockeys säsong är över efter en tung förlust i match fem mot Nybro.

Vimmerby Hockeys säsong är över efter en tung förlust i match fem mot Nybro.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2023-03-26 18:11

5 stjärnor: Eddie Levin

Kommentar: Blivit något av en slutspelskung. Är så, så rapp och livsfarlig när han kommer rättvänd mot motståndarnas backar. Har en förmåga att snappa upp lösa puckar och bara köra rakt mot mål. Precis som han gjorde när han tryckte in 3–3-målet i tredje perioden. Stod även för VH:s ledningsmål i första perioden. Var även riktigt bra i spelet överlag.

4 stjärnor: Jakob Karlsson

Kommentar: Kaptenen slet och fajtades. Var inne på alla VH:s mål framåt och är som alltid väldigt viktig för laget. Litet minus för utvisningen han tog i den andra perioden när han delade ut en rejäl smäll på en Nybro-spelare.

3 stjärnor: Anton Carlsson

Kommentar: Skapade oreda i Nybros försvar med sin speed och sin fina teknik. Jobbade också stenhårt i båda riktningarna. Behöver dock våga ta mer skott och komma till avslut snabbare.

2 stjärnor: David Thomson

Kommentar: Gjorde möjligtvis sin bästa match i VH-dressen. Visade upp sin fina teknik gång på gång och var ständigt påhittig. Känns som att han verkligen kommit in i den svenska ishockeyn och i sättet att spela i VH. Tyvärr för honom och VH:s del så är säsongen över.

1 stjärna: Hugo Lindman Gustafsson

Kommentar: Mycket fin insats av backen, som inte gjort så mycket väsen av sig tidigare under slutspelet. Nu hade han ett helt annat självförtroende och vågade ta initiativ med pucken. Var stabil bakåt och släppte inte många spelare förbi sig.

Vimmerby Hockey hade ett stort bortastöd av tillresta supportrar.
Vimmerby Hockey hade ett stort bortastöd av tillresta supportrar.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!