Betyg: De var bäst i VH mot Hudiksvall

De här tyckte vi var bäst i Vimmerby Hockey, som genom en rejäl krigarinsats segrade med 4–1 mot Hudiksvall.

VH studsade tillbaka och många var bra i VH.

Ishockey2024-04-01 18:13

5 stjärnor: Robin Christoffersson

Kategori: Revansch. Christoffersson var stundtals inte att känna igen borta mot Piteå, mot Hudiksvall var han tillbaka på samma gamla pålitliga nivå. Räddade VH många gånger, inte minst i tredje perioden då målvakten gjorde ett par superräddningar. På ett heroiskt sätt klarade VH då bland annat av ett fyra minuter långt boxplay. Bara de minuterna från keepern hade räckt till fem stjärnor. Matchens lirare.

4 stjärnor: William Alftberg

Som backen levererade för VH i viktiga matchen mot Hudiksvall. Alftberg var, i vanlig ordning, följsam och brytsäker. Hade förmågan att dyka upp på rätt plats vid tillfälle under matchens gång och avvärvja farligheterna.

3 stjärnor: Pelle Ström

Inledde likt många andra i VH denna fajt väldigt bra. Sen blev det mycket fokus på försvarsspelet för VH, och Ström. I defensiv zon vet vi att han är stabil. Gjorde det riktigt bra. Krigade som attan, likt många andra. Assisterade Martin Pärna till VH:s första mål.

2 stjärnor: Jakob Karlsson

Slet som ett djur i spel i numerärt underläge och länkade fint med kedjekamraterna. Som grädde på moset assisterade han Eddie Levin till 3–1-målet, från hans favoritposition bakom mål i powerplay, och fick sen symboliskt lägga in pucken i öppen kasse.

1 stjärna: Eddie Levin

Levin har varit med många gånger förr i betygssammanhang. Nu tar han plats igen. Det är sådana här matcher forwarden älskar. Mot Hudiksvall var han som alltid jobbig framför mål, och han krönte sin insats med ett mål och två assist.