BETYG: De var bäst när VH bröt förlustsviten

En rejäl uppryckning av hela laget låg bakom Vimmerby Hockey seger mot Mariestad. Här är spelarna som vi tyckte utmärkte sig allra mest.

VH stod för en klar uppryckning mot Mariestad.

VH stod för en klar uppryckning mot Mariestad.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2021-12-19 19:49

3 Stjärnor: Tatu Kokkola: Det finska nyförvärvet har inte utmärkt sig i målprotokollet så ofta tidigare, men mot Mariestad klev han fram. En soloåkning från egen zon som avslutas med ett klockrent avslut och ett mål som betyder tre poäng i slutänden. Tatu Kokkola får fira jul som matchvinnare VH:s fansens egen tomte.  

2 Stjärnor: Gustav Bågenvik: Fick chansen i målet och gjorde en riktigt bra match. De enda två puckarna han släppte förbi sig kom i spel fem mot fyra. Annars höll han rent och bidrog i hög grad till segern. Kostade visserligen på sig en utvisning, men det kan vara frustrerande när motståndarna är framme och hugger efter varje blockering.

1 Stjärna: Lucas Jidenius: Det tog 34 sekunder för skyttekungen från grundserien att spräcka målnollan i Allettan. I ett 3 mot 2-läge fick han läge för avslut och tvekade inte. Ett riktigt skönt mål för Jidenius som dessutom fick göra det inför sin tidigare hemmapublik i Mareistad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!