Betygen. De var bäst i Vimmerby

Många var framträdande i Vimmerbys hemmamöte mot Hudiksvall i playoff 3.

Ishockey2020-03-10 21:15

5 stjärnor: Roman Semjonovs

Den spelskicklige teknikern var sylvass i första playoff-matchen mot Hudik. Han satte 1-0 omgående och 2-0 några minuter senare. När matchen stod och vägde i sista perioden låg han bakom det matchavgörande målet till Anton Carlsson 3-1-mål.

4 stjärnor: Pierre Gustavsson

Visade som vanligt vilken smart spelare han är. Hans erfarenhet kommer verkligen till pass i såna här matcher. Låg hela tiden rätt i position och var bra både defensivt och offensivt. Tillsammans med Kempainen och Augustsson var han en jobbig kedja att möta för Hudik.

3 stjärnor: Jakob Karlsson

En mycket stark match av lagets kapten. Levererar på en hög nivå i match efter  match.

2 stjärnor: Oskar Carlsson

"Orre" är i storform. Har spelat bra en längre tid och var en av de bästa mot Hudiksvall. Carlsson är en spelare att lita på.

1 stjärna:  Linus Ljung

Skåningen var bra i defensiven och skänkte laget ett lugn och en trygghet. Fick dessutom avsluta målskyttet med sitt 6-2-mål.