Buffalovinst efter mål i förlängning

Jeff Skinner gjorde mål efter knappt två minuters spel i förlängning och hans Buffalo besegrade New York Rangers med 3–2. NHL-debutanten Devon Levi räddade 31 puckar i Buffalomålet.

Buffalos målvakt Devon Levi pustar ut efter första NHL-matchen.

Ishockey2023-04-01 05:47

21-åringen Devon Levi skrev den 17 mars på ett treårskontrakt med Buffalo och i natt fick han för första gången visa vad han går för.

– Devon var toppen hela matchen igenom. Säker i hur han rörde sig, bra blick och allt annat, säger Buffalotränaren Don Granato efter matchen.

– Jag älskar sättet som våra killar spelade framför honom, säger han.

Granato sade redan inför matchen att han trodde att laget skulle göra ett bra jobb och stötta Levi under hans första NHL-match.

Buffalo ledde med 2–0, med assist av Rasmus Dahlin på andra målet, när finländaren Kaapo Kakko reducerade i slutet av andra. Rangers Adam Fox kvitterade i mitten av tredje perioden. Men där tog det stopp för New York-laget.

– Det var inte vår bästa match, men nu gäller bara att gå vidare till nästa, säger Fox efter matchen.

New York Rangers är trots allt redan slutspelsklara medan Buffalo jagar ett av östra konferensens wild cards.