Dahlén tvåmålsskytt i övertidsförlust

Jonathan Dahlén fortsätter att imponera under sin första säsong i NHL. När hans San José föll mot Florida – säsongens hittills bästa lag – gjorde han två mål i numerärt överläge.

Lagkamraterna gratulerar Jonathan Dahlén efter att han gjort mål i första perioden.

Ishockey2022-01-30 02:58

Vid båda fullträffarna utnyttjade Dahlén trängseln framför mål och sköt i de luckor som uppstod. Rookie-forwarden är nu uppe i elva mål totalt.

Matchen slutade 5–4 till Florida efter att Sam Bennett avgjort en minut in i förlängningen.

Backen Gustav Forsling gjorde ett av målen för Florida.

New Jerseys Jesper Boqvist noterades för sitt första mål för säsongen när han reducerade Carolinas ledning till 2–1 i slutet av första perioden. Men det hjälpte föga. Resten av matchen blev mållös.

Matchen mellan Toronto och Detroit blev målrik. Efter att Toronto levererat fem mål i sista perioden slutade drabbningen 7–4.

Två svenskar fanns i målprotokollet för vinnarlaget. Pierre Engvall styrde in en puck med knät och Rasmus Sandin spräckte sin målnolla den här säsongen.

Matchens suverän var kanadensaren Michael Bunting som gjorde hattrick.