Där satt den

Vimmerby Hockey tog sin fjärde seger för säsongen då femte omgången av division II-serien spelades igår. Trots att det var toppkonkurrenten Hässleholm som stod för motståndet vann VH komfortabelt med 5-2

Janne Heiska skriker ut sin glädje efter att ha gjort 3-0 för VH mot Hässleholm. Infälld: VH-målskyttarna i första perioden. Fr.v: Magnus Sjöström, Tobias Randow och Janne Heiska. Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2004-11-04 07:24

Matchen såg ut att avgöras när VH gjorde tre snabba mål i första perioden, men Hässleholm fick hopp via en sen kvittering. Sedan gick dock VH ifrån till 5-1 i andra och då var saken klar.
Gladast av målskyttarna i VH var nyförvärvet Janne Heiska som inte hade gjort något mål i VH-tröjan tidigare, men den här kvällen fick han göra två.