BETYG: De var bäst i VH i förlusten mot Nybro

Vimmerby Hockey gjorde en bra match, men fick "bara" en poäng hemma mot Nybro (3–4 efter förlängning). Här är spelarna som var bäst i hemmalaget.

Vimmerby Hockey förlorade efter förlängning hemma mot Nybro Vikings.

Vimmerby Hockey förlorade efter förlängning hemma mot Nybro Vikings.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2022-11-27 18:12

3 stjärnor: Scott Hector

Kommentar: Svårt att inte ge VH:s målvakt högsta betyg. Vilken match han gjorde! Fick visserligen släppa fyra puckar förbi sig, men det kan han knappast lastas för. Stod för flera otroligt vassa räddningar i matchen och var den som höll VH kvar i matchen länge, i synnerhet i slutet av den andra perioden.

2 stjärnor: Oscar Gustafsson

Kommentar: Gjorde forwarden sin bästa insats för säsongen? Det är mycket möjligt. Tidigare har han inte riktigt fått ut så mycket som han kunde bidra med under sin tidigare sejour. Nu var han betydligt piggare. Låg hela tiden på rulle och visade hur vass han kan vara med sin fart. Gjorde också mål, när han styrde in Ollilas skott.

1 stjärna: Noah Schalin

Kommentar: Inlånad med kort varsel från Malmö Redhawks. Och den unge backen visade varför han redan står noterad för nio SHL-matcher den här säsongen. Vilken blick, vilket lugn. Att komma in och prestera så där i sin första match i VH förtjänar givetvis ett gott betyg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!