Defensiv back klar för Vimmerby Hockey

Vimmerby Hockeys trupp 17/18 fylls på. Det senaste namnet att presenteras är backen Ludvig Jardeskog (-95), som kommer närmast från seriekollegan Tyringe SoSS.

Ishockey2017-05-01 13:02

Jardeskog är en rörlig back med sina bästa verktyg i defensiven, där han också utnyttjar sin storlek på 188 cm och 91 kilo.
– Jag är en städgumma, som hoppas kunnas bidra med fysiskt spel i egen zon och sätta en och annan tackling. Det ska bli riktigt kul att komma till Vimmerby. Både klubben och jag har samma ambition. Att ta nästa kliv i utvecklingen, säger Ludvig Jardeskog.

Jardeskog är fostrad i Tyringe, innan han flyttade till Malmö under sin juniortid, och som han avslutade med att vara kapten i J20 superelit säsongen 14/15.

De senaste två säsongerna har han spelat för Tyringe i Hockeyettan Södra. Trots att han beskriver sig som en defensiv back har det ändå blivit 20 poäng på 66 matcher (5+15).

– Det är en spelare med klara ambitioner om att utvecklas och som vill något med sin ishockey. Han är stor, stabil och träningsvillig. En karaktär vi letat efter, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!