"Det är livsfarligt att tro att det ska gå lätt”

Tabellfemman Målilla Bandy hemma på Venhagsvallen mot tabelljumbon Månsarp. En given och enkel seger? – Det är klart att vi är favoriter, men det gäller att vi har fullt fokus – det är livsfarligt att tro att det ska gå lätt, säger Målilla-tränaren Johnny Quiros.

Johnny Quiros Målilla möter jumbon Månsarp i kväll.

Johnny Quiros Målilla möter jumbon Månsarp i kväll.

Foto: Ossian Mathiasson

Ishockey2016-12-30 16:00
Månsarp har efter åtta omgångar fortfarande inte lyckats ta en enda poäng i division 1 södra och har den föga smickrande målskillnaden minus 51.
– De har haft tunt med folk och heller inte fått låna som de brukar från Jönköping, det är väl en del av varför det gått så dåligt för dom, säger Qurios.
– Skillnaden är dock inte så stor, vi får inte tulla på någonting. Det gäller framförallt att vi håller uppe tempot och inte faller in i deras sätt att spela bandy. De har allt att vinna så det vill till att vi är där till hundra procent och gör vad vi ska.
Senast spelade Målilla oavgjort, 2-2, i derbyt hemma mot Tjust. Ett poängtapp som Målilla-tränaren inte är nöjd med.
– Vi började bra, förde matchen och hade 2-0 efter första halvlek, men i andra så spelade vi inte alls lika bra och därför kunde Tjust komma tillbaka.
Målilla kommer till spel med samma manskap som senast mot Tjust. Fortfarande saknas Erik Sundberg (nyckelben) och Daniel Skoog (hjärnskakning).
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!