BETYG: VH föll – här är spelarna som stack ut

Vimmerby Hockey tappade sin ledning och förlorade (2–1) till slut i förlängningen borta mot Huddinge IK. Här är spelarna vi tyckte var bäst i VH.

Vimmerby Hockey fick med sig en poäng från bortamatchen mot Huddinge.

Vimmerby Hockey fick med sig en poäng från bortamatchen mot Huddinge.

Foto: Haris Dreco

Ishockey2022-12-28 21:23

3 stjärnor: Ludvig Vännström

Kommentar: Vilket enormt jobb han lägger ned, Vännström. Är aggressiv, tuff och måste vara en mardröm att möta ute på isen, trots sin storlek. Mot Huddinge var han även trygg med pucken och viktig när VH behövde få fast den i offensiv zon. Bra på att vrida och vända nere vid sargen. Får också stort ansvar i special teams och var briljant i boxplay, som VH tvingades spela många gånger.

2 stjärnor: Isac Andersson

Kommentar: Forwarden fick inte alls till det i grundserien. Kanske vänder det nu i vårserien. Han fick åtminstone en bra start, med mål mot Huddinge. Andersson har en förmåga att hitta rätt mot just Huddinge och gjorde bland annat fem poäng när lagen möttes i februari. Stod för en bra insats, både offensivt och defensivt, denna kväll.

1 stjärna: Oscar Gustafsson

Kommentar: Forwarden växer in i säsongen mer och mer. Fortsätter att spela bra och är ett ständigt orosmoment för motståndarna, med sin speed. Var väldigt aktiv och högg på det mesta. Får inte den utdelning han borde ha, men kommer säkerligen börja göra poäng när det väl släpper.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!