Dramatiskt nÀr Vimmerby mötte Hanhals

Vi fick se en frejdig, tempostark och underhÄllande hockeymatch nÀr Vimmerby tog emot Hanhals. Statistiken talade för VH, som hade fem raka segrar mot Kungsbackalaget. Det blev en sjÀtte...

VH firar efter ett av mÄlen.

Ishockey2020-12-28 21:12

Men det var definitivt ingen enkel seger (5–2). Vimmerby fick jobba stenhĂ„rt för trepoĂ€ngaren. Hanhals skapade minst lika mĂ„nga klara lĂ€gen som VH. Vimmerby tog ledningen genom Albin Bardh tidigt i matchen pĂ„ pass frĂ„n Jakob Karlsson, som dĂ€rmed gjorde poĂ€ng mot Hanhals för sjĂ€tte matchen i rad. Samma fina facit nĂ„dde Anton Carlsson tidigt i den andra perioden nĂ€r han assisterade till Jonas Nymans 3-1-mĂ„l. Innan dess hade Hanhals gjort ett mĂ„l och Sebastian Vidmar ett för VH.

I Inledningen av den tredje perioden fick gĂ€sterna nĂ€rkontakt dĂ„ de reducerade till 3–2. Matchen stod hĂ€r och vĂ€gde tills Sebastian Vidmar tryckte in en retur fram till 4–2 frĂ„n nĂ€ra hĂ„ll. I slutet kom 5–2 genom Ludvig VĂ€nnström.

En mycket skön och ocksĂ„ viktig seger för VH. Samtidigt vann Mörrum borta mot Kallinge och Nybro segrade mot Halmstad. HĂ€rnĂ€st vĂ€ntar Kalmar borta för VH.

MĂ„len: 1–0 (5.45) Albin Bardh (Jakob Karlsson, Eric Backman), 1–1 (9.18) Filip Persson (Markus Ruuskanen), 2–1 (11.36) Sebastian Vidmar (Todd winder, Johan Schreiber), spel 5/4, 3–1 (21.29) Jonas Nyman (Anton Carlsson), 3-2 (22.37) Albin Svensson (Kim Roussakof, Filip Persson), 4–2 (52.40) Sebastian Vidmar (Oskar Carlsson, Johan Schreiber), 5–2 (58.05) Ludvig VĂ€nnström