Egna VH-produkten lägger av

Det tog tid innan Andreas Rundgren bestämde sig för en fortsättning i Vimmerby Hockey. Nu kommer beskedet att han lägger ner hockeykarriären på grund av motivationsbrist.

Andreas Rundgren slutar med ishockey.

Andreas Rundgren slutar med ishockey.

Foto:

Ishockey2016-08-06 10:00

Andreas Rundgren, 25, har med sin speediga spelstil charmat publiken i Vimmerby ishall i flera säsonger.
Efter många om och men skrev VH-produkten på för en fortsättning relativt nyligen men nu lämnar han det tunga beskedet att karriären är över.

– Andreas har meddelat att han inte har den motivation som krävs för att göra den satsning han vill göra med ishockeyn längre. Han känner att gruppens driv och vilja är hög, och att han inte själv har drivet för att tävla längre. Det är ett tråkigt besked, Andreas har alltid levererat energi och hårt jobb till Vimmerby Hockey. Han själv är ledsen över att behöva lämna det här beskedet så sent, säger Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt i ett pressmeddelande..

I och med beskedet är Vimmerby Hockeys trupp en forward kort. Men den sportsliga ledningen har ingen panik.
– Vi kommer att köra på med de tolv forwards vi har och testa deras kapacitet. I dagsläget kommer vi inte att göra någonting, säger Daniel Stolt.

Andreas Rundgren skulle i höst gå in på sin sjätte a-lagssäsong med Vimmerby Hockey. Totalt blev det 42 poäng på 153 matcher för hans del i VH-tröjan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!