Eric gör comeback i VH

Klappat och klart. Vimmerby Hockey har gjort klart med fyra nya spelare pĂ„ ett brĂ€de. Tre Ă€r före detta VH-spelare och en kille vĂ€rvas frĂ„n Åseda pĂ„ ett sĂ„ kallat try-outkontrakt. - Det Ă€r sĂ„ jag ryser. Det ska bli sĂ„ sjukt kul, sĂ€ger Eric Johansson.

Ishockey2011-05-21 08:00

Nye sportchefen Fredric Jaensson har fÄtt en flygande start pÄ sitt uppdrag.
Under fredagen presenterade han fyra nya spelare. Dessutom har klubben gjort klart med en förlÀngning av succébacken Alexander Andersson. Tuffingen frÄn Huddinge har förlÀngt med 1+1 Är.
Det mest namnkunniga nyförvÀrvet Àr powerforwarden Eric Johansson. Efter ett Ärs uppehÄll gör han comeback i VH-dressen och har skrivit pÄ för tvÄ Är.
- Det ska bli riktigt spÀnnande.
Klubben glÀds ocksÄ mycket över att 20-Äringarna Patrik Bengtsson och Andreas Rundgren ÄtervÀnder till moderklubben efter ett par Är i Linköpings HC, dÀr de spelat i elitserieklubbens J20-lag. Liksom Andreas Andersson har de kontrakt som löper över 1+1 Är.
- Det Àr extra kul att fÄ hem killar som fostrats i klubben. Patrik och Andreas har blivit bra skolade i Linköping, sÀger Fredric Jaensson.
Ett helt nytt namn för Vimmerby Hockey Ă€r Emil Wahlberg frĂ„n Åseda. 22-Ă„ringen kommer att spela pĂ„ ett sĂ„ kallat try-outkontrakt.
Flera andra klubbar har velat knyta till sig den spelskicklige backen.
- Han kan bli en överraskning. Emil ska testa hos oss och jag tror det kommer bli bra.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!