VH-tränaren uppges vara klar för Nybro

Snart kan Hampus Sylvegård ha gjort sitt i Vimmerby Hockey. I alla fall enligt uppgifter i Expressen. Där framgår att VH-tränaren nästa säsong ska bli assisterande i allsvenska Nybro. "Jag har inga kommentarer kring det", säger han.

Hampus Sylvegård verkar vara förlorad för Vimmerby Hockey. I alla fall enligt uppgifter i Expressen.

Hampus Sylvegård verkar vara förlorad för Vimmerby Hockey. I alla fall enligt uppgifter i Expressen.

Foto: Magnus Strömsten

Ishockey2024-03-08 21:54

Vimmerby Hockey som just nu förbereder sig för sista steget inför kvalserien ser alltså ut att tappa sin nuvarande tränare. Hampus Sylvegård har ju med framgång lett VH de två senaste säsongerna. 

Enligt uppgifter i Expressen står det nu klart att Nybro blir hans nästa klubbadress. I texten framgår det även att laget även i höst ska tränas av Tommy Samuelsson. 

Vimmerbys tränare är dock fåordig när frågan ställs om uppgifterna kring Nybro stämmer:

– Jag har inga kommentarer om det. Allt mitt fokus ligger på Vimmerby. Först och främst vill jag vinna en semifinalserie och jag tror vi kan vinna varje match vi har framför oss.  Vi har kämpat så hårt för det här hela säsongen och nu har vi mycket roligt framför oss. Det enda jag koncentrerar mig på är att vi ska försöka göra det så bra som möjligt. 

Nästa vecka går VH in i hetluften igen för den första matchen i semifinalen. Sylvegård berättar att man höjt belastningen på träningen den senaste tiden. Just nu följer han kvartsfinalerna med stort intresse. 

– Jag har tittat på varje match i stort sett. 

Är det några skrällar än?

– Nej, det tycker jag inte. Det har gått ungefär som förväntat. Det är tufft i varenda kvartsfinal och det kommer det bli i semifinalerna också. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!