Fem olika målskyttar när VSGF segrade

Virserums SGF vann den mycket viktiga hemmamatchen mot Motala i HockeyTrean under torsdagen. Matchen slutade 5–3 till VSGF.

Virserums SGF vann med 5-3 hemma mot Motala.

Ishockey2019-11-07 21:37

Det skilde bara en poäng mellan lagen inför matchen, där VSGF jagade från sin fjärdeplats. Efter matchen har nu VSGF gått om Motala och är serietrea, efter torsdagens seger med 5–3.

Motala tog ledningen i den första perioden men VSGF vände på mindre än en minut innan Motala kvitterade. I den andra perioden gick VSGF upp till 4–2 och fyllde på med femman i den tredje. Motala fick en reducering mot slutet men lyckades inte skapa mer än så.

VSGF:s målskyttar: Andreas Lundgren, Simon Dahl, Philip Elander, Karl Tortensson och Adam Koponen. VSGF gjorde en värvning precis innan matchstart, i form av centern Elias Grönberg från Boro/Vetlanda. Han spelade men gjorde inga poäng.