VH bjöd in till årsfest: "Inget större spektakel"

I lördags var det dags för Vimmerby Hockeys årsfest. Den hölls på MX World Collection i Vimmerby – och sportchefen Pelle Johansson kunde tillsammans med flera andra i föreningen summera en lyckad säsong. "Det är alltid trevligt att träffas och umgås", säger han.

Vimmerby Hockey hade årsfest och summerade säsongen som varit.

Vimmerby Hockey hade årsfest och summerade säsongen som varit.

Foto: Marielle Groot Obbink

Ishockey2023-05-02 19:00

Ett 50-tal personer hade samlats på lördagskvällen när Vimmerby Hockey bjöd in till årsfest.

undefined
Joakim Karlsson var en av dem som tog till orda under aftonen.

Ett av glädjeämnena under säsongen var klubbens representationslag i Hockeyettan, som ännu en gång gick långt i slutspelet. Till slut missade man kvalserien efter en helt avgörande match fem borta mot Nybro. 

Det gick även bra för klubbens J20-lag i division 1, som var ytterst nära att nå kval till den regionala serien. Man hade bland annat en nästintill avgörande match hemma mot HC Dalen, som man förlorade efter straffar.

– J-laget har gjort det jättebra och fick verkligen ett jättelyft i år. Det är kanske de som har tagit det största klivet i år. Tränarna Tobias (Fridh) och Felix (Nyström) har gjort ett stort jobb där. Det finns definitivt potential där och det blir spännande att fortsätta följa laget, säger VH:s sportchef Pelle Johansson, som var nöjd med årsfesten:

– Det är alltid trevligt att träffas och umgås. Vi käkade lite mat, hade utlottningar med lite priser och så. Det var ganska lugnt och inget större spektakel.

undefined
Vimmerby Hockey höll sin årsfest på MX World under lördagskvällen.

Han berättar också att man planerar för en större fest senare under året.

– Ja, föreningen fyller 30 år i år, så då blir det ett större firande. Det är också lättare att få dit folk när säsongen är på väg att starta. 

undefined
Det fanns mycket att prata om från säsongen som gick.
undefined
Ordföranden Anita Westerback var såklart på plats.
Vimmerby Hockey kan blicka tillbaka på en stark säsong för A-laget, som var en hårsmån från att ta sig vidare till kvalserien.
Vimmerby Hockey kan blicka tillbaka på en stark säsong för A-laget, som var en hårsmån från att ta sig vidare till kvalserien.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!