Första målet för Olofsson när Dallas vann

Helsingborgsbördiga Fredrik Olofsson begick målpremiär när hans Dallas hemmavann mot San Jose i NHL-ishockeyn på nyårsaftonen.

Fredrik Olofsson jublar efter att ha gjort sitt första NHL-mål. Hans Dallas vann mot San Jose med 5–2 på nyårsafton.

Ishockey2023-01-01 05:46

26-årige Fredrik Olofsson gjorde sitt första NHL-mål när Dallas besegrade San Jose med 5–2 på nyårsafton.

Olofsson, som gjorde sin tredje match för Dallas och den första på hemmarinken, slog in sitt premiärmål i andra perioden bara knappt två minuter efter att San Jose hade kvitterat till 2–2 genom landsmannen Oskar Lindblom.

Fredrik Olofsson har bara spelar med Dallas Stars sedan i tisdags då han kallades in från AHL-laget Texas Stars där han inledde säsongen.

San Jose-svensken Erik Karlsson, som leder backarnas poängliga i NHL med sina 51 poäng, hade en assist i matchen och har därmed gjort poäng 12 matcher i rad.