Fransson tillbaka i målet mot Almtuna

Västerviks IK hade förhoppningar om att nysignade Conny Strömberg skulle kunna medverka i måndagens hemmamatch mot Almtuna. Så verkar dock inte bli fallet.

Foto:

Ishockey2017-11-12 18:33

Den 42-årige Strömberg fanns inte med på isen när hans nygamla lag tränade på söndagskvällen - och tränare Roger Forsberg kunde inte ge något definitivt besked om han hade tillgång till forwarden mot Almtuna.

– Jag kan inte säga varken bu eller bä. Det som ställer till det lite är att vi inte kan påverka det på något sätt, eftersom det handlar om att han ska resa, säger Forsberg.

Sedan segern mot Pantern i fredags har Oskar Svanlund återvänt till Mora, och av Forsbergs kommentarer att döma blir det antingen Strömberg, Tony Pappila eller Mattias Elfström som tar hans plats.

– Vi kände att vi kom igång riktigt bra med alla formationer senast och vill hålla ihop det i den mån det går.

Victor Öhman och Emil Georgsson begick båda comeback mot Pantern och ingen av dem har sedan dess drabbats av något bakslag. Endast Jörgen Karterud är kvar på skadelistan.

Målvakten Viktor Östlund har stått mellan stolparna i de två senaste matcherna och fick vara med och vinna mot Pantern. Till enkronasmatchen mot Almtuna är dock Jonas Fransson tillbaka i buren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!