Här är Vimmerbys nya spelare

Sedan tidigare spelar Henri Fomin och Sebastian Kauppila i Vimmerby Hockey. Nu är ytterligare en finländare klar för klubben – på ett så kallat tryout-kontrakt.

Foto: Roelof Stroetinga

Ishockey2019-01-28 11:32

Att VH jagar förstärkningar inför slutspurten av Allettan och det kommande playoff-spelet är ingen hemlighet. Efter tre tunga skador på Jakob Karlsson, Henri Fomin och Pontus Johansson har jakten ökat i intensitet.

Under måndagen blev det klart att klubben plockar in den finske forwarden Patrik Forsberg, 23 år, på en veckas tryout. Forsberg kommer närmast från Asplöven, som nyligen drog sig ur den norra hockeyettan.

- I den skadesituation som vi befinner oss i just nu, så behöver vi få in spelare. Patrik har tidigare erfarenhet av hockeyettan, och kunde komma på kort varsel så det passade bra, säger Vimmerby Hockeys klubb- och sportchef Daniel Stolt.

Patrik Forsberg kan spela både back och forward, och har tidigare spelat för Kalix, HA74 och senast Asplöven i hockeyettan. Han har även spelat tillsammans med VH-backen Sebastian Kauppila i finska Mestisklubben Keupa.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!