Hattrick av Torontos nyförvärv O'Reilly

I sin tredje match för Toronto gjorde Ryan O'Reilly hattrick och en assist. Även William Nylander gjorde både mål och assist i Torontos 6–3-vinst över Buffalo.

Torontos Ryan O'Reilly gjorde tre mål och en assist mot Buffalo.

Ishockey2023-02-22 05:32

I bortamötet mot Buffalo kom inte bara O'Reillys första Torontomål, utan även det andra och tredje. Den 32-årige stjärncentern lämnade St Louis för Toronto i helgen i ett flerstegsbyte.

– Det känns helt klart lite bättre (att göra det) här än i andra arenor, säger O'Reilly, som tidigare har spelat tre säsonger för Buffalo, om bedriften på den tidigare hemmaisen.

Toronto tog ett ordentligt grepp om matchen. I första periodvilan ledde gästerna redan med 4–1.

Då hade O'Reilly på Torontos två första försök fått in pucken två gånger. Sedan fyllde John Tavares och Michael Bunting på med Torontomål.

I andra perioden utökade William Nylander ledningen till 5–0.

Buffalo kom igen något i den tredje perioden och fick in pucken tre gånger innan O'Reilly var framme igen och avslutade det hela med ett skott i tom kasse.

Rasmus Dahlin noteras för en assist för Buffalo och Torontos Mitch Marner passade fram till mål hela fem gånger.

– Det är helt klart trevligare att spela med honom än att spela mot honom. Han är så smart, och att få till fem framspelningar – det visar hans förmåga att skapa chanser. Anfallen som han skapar är så dynamiska och farliga, säger O'Reilly om Marner.