Hockeylivet leker för VH

Limhamn Limeburners på hemmais. Det låter som en enkel match för Vimmerby Hockey, eller? - Vi underskattar definitivt inte Limhamn. De besegrade Osby i förra omgången, säger assisterande tränaren Krister Ström.

Glad.. Assisterande tränaren Krister Ström är nöjd med det spel som Vimmerby Hockey presterat i vinter.

Glad.. Assisterande tränaren Krister Ström är nöjd med det spel som Vimmerby Hockey presterat i vinter.

Foto:

Ishockey2002-12-14 11:08

Jumbon Limhamn Limeburners vann mot serieledaren Osby i onsdags. Det passade Vimmerby Hockey perfekt.
- Nu vet killarna att Limhamn kan spela bra. Vi är helt överens om att det inte går att underskatta dom. Det finns bara inte?utan det är full satsning som gäller.
I det första mötet mellan lagen i Skåne blev Limhamn en enkel munsbit för VH. 10-2 slutade den matchen. Ström var inte imponerad av motståndet - den gången:
- Det var väl ingen spelare i deras lag som utmärkte sig speciellt, men jag har hört att de har fått ett par nya spelare. Men om dom är med på söndag vet jag förstås inte.
Men säkerligen lär Vimmerby få se upp. 2-1-vinsten mot Osby är bevis för att laget k a n lira bra.
Oavsett resultat kommer VH att fira jul som ett av fyra lag som just nu innehar en kvalplats. Något som varken Ström eller någon annan i VH hade räknat med:
- Det har gått långt bättre än vad vi väntat oss. Och det vore kul om vi kunde gå till juluppehåll med ett par poängs försprång till dom lag som ligger under kvalstrecket.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!