Hoppet borta för VH

Drömmen om play off är nu definitivt släckt. Tingsryds AIF stod i vägen och stängde dörren. - Det känns skit, sade VH-tränaren Tomas Sandlin.

Dystert. Markus Palmberg deppar efter förlusten mot Tingsryd. Nu är allt hopp om playoff ute för Vimmerby.

Ishockey2015-02-09 07:36

Vimmerby har inte längre någon chans att avancera från allettan. Redan innan lördagens match var play off en avlägsen dröm men nu har hoppet övergett dem.
Trots att de var i ett pressat läge, med segerkraven hängande över sig, kunde de gå till pausvila med ledning 3-2 efter två perioder.

"Jag var trött"
Då hade de skjutit tio skott och gjort tre mål medan Tingsryd noterats för 34 skott.
- De fick skjuta mycket utifrån, vi följde matchplanen med tät defensiv och snabba spelvändningar, sade Tomas Sandlin.
På det sättet uppkom också 2-3-målet. Vimmerby ställde om reptilsnabbt, 2-2-skytten Nicklas Strid slog en diagonalpassning till Markus Palmberg som satte pucken högt.
Dessförinnan sköt formstarke Palmberg sannolikt karriärens mest spektakulära mål. Ett mål som betydde 1-1 där en oväntad sargstuds ställde alla och Wictor Ragnewall, som var bakom målet, var chanslös.
- Jag kan inte ens förklara hur det gick till. Jag var trött, ville byta och dumpade bara ner pucken i sarghörnet och plötsligt hörde jag grabbarna jubla, sade Palmberg.