Hultström tillbaka till Djurgården

Linus Hultström, fostrad i Vimmerby Hockey, återvänder för spel i SHL och Djurgården. Han har skrivit på ett tvåårskontrakt med Stockholmsklubben.

Foto:

Ishockey2017-10-01 08:52

– Vi är oerhört glada att Linus återvänder till oss och samtidigt förlänger kontraktet med ytterligare en säsong, säger sportchef Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Linus, 25, har gjort två säsonger i DIF - nu står det alltså klart att det blir minst två till. Den högerfattade backen har varit i Nordamerika i jakt på ett kontrakt men återvänder till Sverige och kommer att säsongsdebutera i SHL under kommande vecka.

– Vi är oerhört glada att Linus återvänder till oss och samtidigt förlänger kontraktet med ytterligare en säsong tom 2019. I våra och många andras ögon är Linus en av SHL:s bästa offensiva backar. Hans högerfattning, skridskoskicklighet, passningsspel och fina skott kommer att hjälpa vår fortsatta utveckling i spelet med puck och inte minst hjälpa vårt Power Play som även inledningsvis denna säsong har gått trögt, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Huvudpersonen själv säger följande:

– Djurgården har alltid legat mig varmt om hjärtat och är nummer ett i Sverige så det ska bli skönt att spela här de två kommande åren.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!