INGEN ÅTERKOMST I VH: Bergmark valde moderklubben

Filip Bergmark kommer inte att spela i Vimmerby Hockey kommande säsong. Han är klar för sin moderklubb Lindlöven.

Foto: Arkiv

Ishockey2016-04-21 18:35

Filip Bergmark kom till VH inför förra säsongen med goda meriter. Han hade spelat J20-SuperElit i Mora och  Örebro, han har även spelat allsvensk hockey i Vita Hästen och hunnit med ett par matcher i SHL då han representerade Örebro. 

Ifjol spelade han alla 36 matcher i Hockeyettan med VH där han noterades för 15 assist, men däremot inget mål. Därefter förstärkte han Lindlöven i playoffspelet på slutet av säsongen.

– Filip är en offensiv back och han är spelskicklig med pucken och har bra spelförståelse. Ett riktigt bra tillskott på våran backsida, berättar tränare Jussi Salo för Lindlövens hemsida.

– Jag tyckte det kändes bra i Lindlöven när jag kom hit i slutet av förra  säsongen, och blev positivt överraskad över hur Lindlöven tagit ett jättekliv under förra säsongen. Allt funkade kanonbra och det känns som vi kan göra stora framsteg nästa säsong. Jag kommer kunna utvecklas mer i Lindlöven än vad jag skulle gjort någon annanstans och förhoppningsvis kunna ta nästa steg i min utveckling, säger Filip Bergmark till Lindlövens hemsida.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!