Ingen miss att värva Liss

Västervik och Pantern har haft två stenhårda fighter i Hockeyallsvenskan den här säsongen. VIK har vunnit båda med 3–2, hemma efter straffar och borta efter förlängning. I kväll möts lagen igen i Plivit Trade–hallen i Västervik. – Vi har ett mentalt övertag på dem, säger VIK–forwarden Olle Liss – som gjort tre av Västerviks sex mål mot Malmö–laget.

Olle Liss är Västerviks bäste målskytt så här långt i Hockeyallsvenskan: "Poängen har väl trillat in ganska så bra"

Olle Liss är Västerviks bäste målskytt så här långt i Hockeyallsvenskan: "Poängen har väl trillat in ganska så bra"

Foto: Viktor Allvin

Ishockey2017-01-11 14:10

Olle Liss är Västerviks bäste målskytt så här långt i Hockeyallsvenskan med 15 fullträffar på 33 omgångar, totalt har det blivit 24 poäng (15+9) för Leksands–produkten.

– Poängen har väl trillat in ganska så bra, men jag tycker nog ändå att jag borde kunna ha satt dit ett par kassar till, säger den avige rightaren som är mycket skicklig i en–mot–en–lägen.
– I och för sig handlar det ju inte bara om att göra poäng, jag är angelägen om att hjälpa laget med allt annat också, tillägger han.

24–åringen är ett av många nyförvärv som överraskat i nykomlingen Västervik i år. Fast själv är han faktiskt inte så överraskad.
– Jag kände direkt när jag kom hit redan i juli att det är en tight grupp med bra sammanhållning. Dessutom har vi en fantastisk tränare i Mattias Karlin. Han är en förstklassig matchcoach som får alla att köpa sin roll i laget, säger Liss.
Mikael Kindman

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!