”Jag är grymt besviken”

Virserum gjorde en svag insats borta mot Lenhovda i Alltrean och förlorade med 8-5 (2-3, 2-2, 4-0). – Jag är grymt besviken. Vi gör precis allting fel i den här matchen, suckar Virserums tränare Fredrik Pettersson.

Fredrik Petterssons Virserum föll i ett riktigt målkalas mot Lenhovda.

Ishockey2017-01-16 13:17

Förra gången Virserum  mötte Lenhovda på bortais blev det en enkel seger: hela 7-0. Då handlade det om grundserien.

Nu är det Alltrean och då gick det betydligt sämre...
Virserum började annars matchen ganska bra. Ledde hela vägen i både första och andra perioden. VSGF hade 4-2 en bit in i andra perioden och var även i ledningen med 5-4 inför den avslutande akten.
– En vanlig dag så ska vi vinna mot Lenhovda, men det här var ingen vanlig dag.
– Jag hade definitivt inte räknat med förlust här, men vi skitar inte ner oss och tar inte jobbet för varandra i tredje perioden. Det gjorde däremot Lenhovda – och det är därför de vinner den här matchen, säger VSGF-tränaren.

På torsdag har Virserum chansen att studsa tillbaka då serieledande Sölvesborg gästar Virserums ishall. Ett Sölvesborg som i helgen vann mot Åseda med hela 18-1.

– Ingen får godkänt för den här insatsen, avslutar Fredrik Pettersson.

Poäng, Virserum: John Höggren 3+0, Simon Dahl 2+0, Simon Casselstrand 0+2, Daniel Appelqvist 0+2, Jim Nordh 0+1, Alexander Andersson 0+1, Anton Proos 0+1, Sebastian Hägerström 0+1 och Robin Jardebrink 0+1.