Jens Anderssons fantastiska debut - seger mot Nybro

Vilken härlig seger för Vimmerby. Och vilken debut för VIK-lånet Jens Andersson. VH vann derbyt med 2-1 och Jens inledde målskyttet.

Bäst på isen och målskytt. VIK-låne Jens Andersson fick en drömstart i Vimmerby.

Ishockey2017-01-18 20:07

Lånet av Västerviks IK-backen Jens Andersson blev klart i förmiddags. Ikväll var han bara drygt sex minuter från att bli matchhjälte i Viimmerby Hockeys derby mot Nybro.
I slutet av den andra perioden gjorde han 1-0 för VH, en ledning som Nybro alltså kvitterade i den tredje perioden.
Men det blev ändå Vimmerby som fick jubla till slut. Med en och en halv minut satte Hampus Harlestam matchavgörande 2-1 och fixade tre grymt viktiga poäng till Vimmerby, som nu är uppe på play off-plats igen.

Bäst i VH var målvakten Viktor Kokman, Jens Andersson, Kalle Östman och Dennis Fröland.
Matchen i Vimmerby ishall sågs av 1 729 åskådare.